• Hem
  • Produkter
    • Tofu
    • Tempeh
    • Nudlar & asiatiska såser
    • Färdigrätter
  • Recept
  • Tofuguiden
    • Tofu, vad är det?
    • Laga tofu
    • Klimat och hälsa
    • Tips och artiklar
    • Helgmeny à la Yipin
  • Livsnjut med tofu
  • Om oss
    • Om oss
    • Lediga jobb
    • Pressrum
    • FAQ
  • Köp Yipin
  • Foodservice
SV
  • Svenska
  • Suomi
  • Hem
  • Produkter
    • Tofu
    • Tempeh
    • Nudlar & asiatiska såser
    • Färdigrätter
  • Recept
  • Tofuguiden
    • Tofu, vad är det?
    • Laga tofu
    • Klimat och hälsa
    • Tips och artiklar
    • Helgmeny à la Yipin
  • Livsnjut med tofu
  • Om oss
    • Om oss
    • Lediga jobb
    • Pressrum
    • FAQ
  • Köp Yipin
  • Foodservice
SV
  • Svenska
  • Suomi
Tofuguiden Helgmeny à la YipinHelgmeny: V47
Helgmeny à la Yipin

Helgmeny: V47

- Tuva på Yipin

Låt mig presentera en ny helgmeny à la Yipin! Den här veckan fokuserar vi på vår tempeh teriyaki som är mångas favorit. den är smakrik med en fyllig marinad av sojasås, vitlök, ingefära och sirap. Dessutom innehåller den hela 20 g protein och en mängd andra nyttigheter. Den kommer redan färdigtärnad och marinerad vilket gör att du sparar en massa tid. Den här veckan har jag tagit fram några personliga favorit recept; asiatisk glasnudellsallad, bao buns, poké bowl, och gochujang tempeh med kålsallad – alla med tempeh teriyaki såklart. Fortsätt läs för att se detaljerade recept.

Smaklig helg önskar Familjen Lu! 😊

 

Recept torsdag – söndag

Torsdag: Asiatisk glasnudellsallad med tempeh

15 min | 2 port.

Till torsdagens rätt bjuder vi på en fräsch asiatisk tempeh-sallad med glasnudlar. Den här snabblagade rätt kombinerar krispig rödkål, morot och en smakrik teriyakisås som ger ett lyft till den proteinrika Yipin tempehn. Tillsammans med glasnudlar och en frisk dressing får du en lätt och mättande måltid, perfekt för både lunch och middag. En smakfull rätt som är både snabb och full av härliga asiatiska smaker!

Till receptet >

Helgmeny V47
Så fräscht 🤩

 

Fredag: Bao buns med tempeh

45 min | 2 port.

Till fredagens recept bjuder vi på festliga steamed buns med tempeh, en asiatisk klassiker som tar smaklökarna på en resa. De här fluffiga bao buns fylls med saftig tempeh teriyaki, som är marinerad i en härlig blandning av sojasås, ingefära och vitlök. Tillsammans med picklad rödkål, gurka och fräscha örter får du en perfekt balans av smaker och texturer. Den här rätten är en ny favorit hemma hos mig då den är enkel att förbereda och perfekt för hela familjen att njuta av!

Till receptet >

Helgmeny V47
Bao buns med tempeh istället för fredagstaco? 🌮

 

Lördag: Vegansk poké bowl med tempeh

15 min | 2 port.

Till lördagens recept serverar vi en smakrik vegansk poké bowl med tempeh – en snabb och fräsch rätt som påminner om Hawaiis klassiska poké bowl. Istället för rå fisk används tempeh teriyaki, som ger både saftighet och ett härligt tuggmotstånd. Den marinerade tempehn blandas med ris, mango, avokado, rödkål och picklad rödlök för en perfekt balans av smaker och texturer. Toppa med sesamfrön och lime för en extra fräsch känsla. En näringsrik och mättande måltid på bara 15 minuter!

Till receptet >

Helgmeny V47
Hur god ser inte den här ut? 🤤

 

Söndag: Gochujang tempeh med ris och kålsallad

30 min | 2 port.

Söndagens recept är en smakrik gochujang tempeh med ris och kålsallad – en rätt som kombinerar hetta och frächhet på ett underbart sätt! Vår tempeh teriyaki steks med en härlig blandning av gochujang, sojasås, ingefära och vitlök för en extra go smak. Den serveras tillsammans med en krispig och syrlig kålsallad, som innehåller zucchininudlar, rödkål, morötter, rädisor och sockerärtor och med fluffigt ris. Toppa med sesamfrön och koriander för lite extra lyxig smak. En riktigt god och näringsrik middag som är klar på 30 minuter!

Till receptet >

Helgmeny V47
Mmm vad gott 😍

 

Tempeh teriyaki – färdigtärnad och marinerad

Vår smakrika och näringsrika tempeh teriyaki passar perfekt i wok, wraps eller sallader. Den är marinerad i en fyllig sås med sojasås, vitlök, ingefära och sirap, och innehåller hela 20 g protein per 100 g. Tillverkad av fermenterade sojabönor är den rik på protein, järn och fibrer, vilket gör den bra för både kroppen och magen. Med sin fasta och saftiga konsistens är tempeh teriyaki enkel att tillaga – stek den i lite olja eller ät den kall. En perfekt och hälsosam ingrediens för alla måltider!

Tempeh teriyaki
Yipin Tempeh teriyaki

Sugen på fler recept med tempeh?

Inspireras av recepten nedan

Recept av Yipin
Asiatisk tacos med tempeh
20 min | Tempeh original
Johannas favoritrecept
Gado gado-sallad med tempeh
20 min | Tempeh original
Jennys favoritrecept
Krämig chilipasta med krispig tempeh
20 min | Tempeh original
Sanna & Lina Elkott Helander
Proteinrik sallad med krispig tempeh
20 min | Tempeh teriyaki
Jocelines favoritrecept
Matvetesallad med marinerad tempeh
30 min | Tempeh helbit
Jennys favoritrecept
Recept: Vegetarisk pasta med tempeh och gochujang
20 min | Tempeh helbit
Lukas favoritrecept
Teriyaki wok med tempeh
20 min | Tempeh teriyaki
Recept av Yipin
Vegansk chiligryta med tempeh
30 min | Tempeh original
Se 150+ recept
Säg hej! <3

Har du frågor eller idéer? Vill du sprida tofukärlek? Hör av dig!

hej@yipin.se

Följ oss

  • Bästsäljare
    • Fast tofu naturell
    • Alspånsrökt tofu
    • Friterad tofu
    • Tofu soja & ingefära
    • Tempeh original
  • FAQ
  • 100+ recept
  • Tofuguiden
  • Köp Yipin
  • Kontakta oss
  • Integritetspolicy
  • IN ENGLISH