Recept av Yipin
15 min
|4 portioner
Så gör du
- Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
- Dela tofun i 1 x 1 cm stora kuber och stek i lite matfett på medelhög–hög värme tills alla sidor fått en gyllene yta.
- Hacka och dela grönsakerna. När pastan och tofun är klar, häll allt samman i en skål.
- Blanda olivolja, vinäger, citronpeppar och salt och ringla över salladen. Ta med vegansk pastasallad på picknick eller ät direkt. Mums!
I detta recept på vegansk pastasallad använder vi örtmarinerad tofu som är god i pasta och sallader såväl som i wraps och gratänger. Den är tillverkad i Sverige (Vallentuna), ekologisk och har en fyllig smak av vitlök, basilika, timjan; örter som tar dig på en smakresa till Italien.
Fler recept med örtmarinerad tofu
Recept av Yipin
Vegansk pastagratäng
30 min
|
Tofu Örter & vitlök
Recept av Yipin
Pasta med tofu och tomatsås
20 min
|
Tofu Örter & vitlök
Recept av Yipin
Ugnsbakad tofu med grönsaker och sås
20 min
|
Tofu Örter & vitlök
Recept av Yipin
Krämig pasta pesto med örtig tofu
20 min
|
Tofu Örter & vitlök