ttq.identify({ "email": "", // string. The email of the customer if available. It must be hashed with SHA-256 on the client side. "phone_number": "", // string. The phone number of the customer if available. It must be hashed with SHA-256 on the client side. "external_id": "" // string. Any unique identifier, such as loyalty membership IDs, user IDs, and external cookie IDs.It must be hashed with SHA-256 on the client side. }); ttq.track('ViewContent', { "contents": [ { "content_id": "", // string. ID of the product. Example: "1077218". "content_type": "", // string. Either product or product_group. "content_name": "", // string. The name of the page or product. Example: "shirt". "content_category": "" // string. The category of the page or product. Example: "apparel". } ], "value": "", // number. Value of the order or items sold. Example: 100. "currency": "", // string. The 4217 currency code. Example: "USD". "query": "", // string. The word or phrase used to search. Example: "SAVE10COUPON". "description": "" // string. Non-hashed public IP address of the browser. });
Jennys favoritrecept
5 min |2 portioner

Du behöver

  • 2 st pak choi
  • 1 msk Yipin umamisås
  • 2 msk vatten
  • Matolja
  • Sesamfrön

Tips! 

Vår nya umamisås finns att köpa på ICA, Willys, Hemköp och City Gross.

Så gör du

  1. Stek pak choi på hög värme i lite matolja tills den fått färg.
  2. Tillsätt umamisås och vatten. Flytta runt pak choi så allt täcks med sås.
  3. Lägg på lock och låt puttra på låg värme i ca 5 min.
  4. Servera med sesamfrön. Klart!

 

Visste du att? 

Pak choi, även känd som ”bok choy” eller ”kinesisk kål”, har sina rötter i Kina där den har odlats i över 5000 år. Idag är denna knubbiga grönsak en global jättestjärna i köket och finns i allt från kinesiska stir-frys och thailändska curryrätter till trendiga bowls och sallader. Inte så konstigt med tanke på att den är full av vitaminer, mineraler och antioxidanter samtidigt som den är kalori- och fettsnål. Wow säger vi bara! En riktig dundergrönsak 😍