Sallys favoritrecept
5 min
|2 portioner
Så gör du
- Häll 1 dl hoisinsås i en skål och blanda med vatten och limesaft.
- Marinera ditt favoritprotein (såsom tofu) i marinaden i minst 20 min, gärna över natten.
- Stek, woka eller ugnsbaka med valfria grönsaker tills korrekt innertemperatur har uppnåtts för det protein du valt.
- Toppa med färsk koriander och jordnötter för extra crunch. Servera och njut!
Passar till allt 🍽️
Denna asiatiska marinad passar till t ex kyckling, tofu, lax eller valfritt protein. Den är också perfekt för att väcka liv i trötta grönsaker eller svamp som blivit kvar i kylen. Prova själv och njut!
Yipin 💛 Hoisin
Vi på Yipin älskar asiatiska smaker! Därför har vi gjort en alldeles speciell hoisinsås som passar lika bra som woksås, topping, marinad och dipsås 🥳 Läs mer om våra såser (och glasnudlar!) här. Såserna hittar du i vegokylen på ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Tempo.
Marinad till typ allt!
Använd asiatisk marinad till kyckling, tofu eller vad du vill! Låt dig inspireras nedan <3
Johannas favoritrecept
Chow mein med marinerad tofu
20 min
|
Tofu Soja & ingefära
Sallys favoritrecept
Vietnamesisk nudelsallad med hoisinsås
20 min
|
Glasnudlar
Johannas favoritrecept
Vietnamesiska vårrullar med alspånsrökt tofu
30 min
|
Alspånsrökt tofu
Recept av Emilia Milosavljevic
Thaisallad med jordnötstofu
45 min
|
Fast tofu naturell
Stinas favoritrecept
Crispy tofu med sötsyrlig nudelsallad
30 min
|
Fast tofu naturell
Lukas favoritrecept
Banh mi med marinerad tofu
30 min
|
Tofu Soja & ingefära
Johannas favoritrecept
Vegetarisk pad thai med tofu
20 min
|
Friterad tofu
Johannas favoritrecept
Gado gado-sallad med tempeh
20 min
|
Tempeh original