Julbak och juliga desserter
Sugen på nåt gott? Upptäck våra söta julrecept gjorda med silkesmjuk tofu som mixas till en krämig bas i bakverk och desserter. Enkelt och gott! Dessutom lite nyttigare + schysst mot klimatet när du väljer svensktillverkad tofu från Yipin!
Upptäck silkestofu!
Med silkestofu kan 1 + 1 bli tre. Mixa eller vispa silkestofun krämig och slät, så kan du använda den som krämig bas till så mycket! Alltifrån pastasåser, smoothies och yoghurt till bakverk och desserter, eller i pajstanning som ersättning till ägg. Blanda till exempel mixad silkestofu med smält choklad, valfri sötning (till exempel agavesirap, honung eller socker) och vips så har du en riktigt god chokladmousse. Eller varför inte en proteinrik smoothie? Allt du behöver göra är att mixa den mjuka tofun och blanda den med fryst frukt, valfri mjölk och eventuell sötning.

Svensktillverkad tofu sedan 1998
Vi i familjen Lu har gjort tofu i Sverige i mer än 20 år. Vår historia börjar dock mycket tidigare än så, med gammelmormors tofurecept som kunde förena hela vår familj. År 1998 tog vi med det genuina hantverket till Sverige. Vi gjorde vår första svenska tofu, och vår resa med Yipin började. Idag är vi #1 på tofu i Sverige, och vi har även tempeh, asiatiska såser, nudlar och asiatiska färdigrätter i sortimentet. Välkommen att upptäcka asiatisk mat med oss!
