Veganska tunnbrödssnittar
Garanterad lyx utan lax! Dessa veganska tunnbrödssnittar är utmärkta till vilken bjudning som helst. De är löjligt enkla att göra och fyllda med tofuröra varmrökt; en riktigt krämig, vegansk laxröra. Prova och låt hela sällskapet njuta!
Garanterad lyx utan lax! Dessa veganska tunnbrödssnittar är utmärkta till vilken bjudning som helst. De är löjligt enkla att göra och fyllda med tofuröra varmrökt; en riktigt krämig, vegansk laxröra. Prova och låt hela sällskapet njuta!
Du behöver
- 230 g Yipin tofuröra varmrökt
- 2 tunnbröd
- spenatblad
- 2-4 msk färsk pepparrot, riven
Tips!
Yipin tofuröra varmrökt finns att köpa på ICA.
Så gör du
- Bred på ett generöst lager med varmrökt tofuröra på tunnbrödet och lägg på spenatblad.
- Rulla ihop tunnbrödet längs kortsidorna och skär det sedan i bitar.
- Toppa dina veganska tunnbrödssnittar med färskriven pepparrot. Servera och njut!
Nu är du redo att ta din nästa bjudning eller högtid till nästa nivå! Bjud på snittarna och låt gästerna förbryllas av lyx utan lax. Klimatsmart, enkelt och galet gott! Och såklart riktigt festligt; de passar lika bra på julbordet och adventsfikat som till nyår eller när du bara vill lyxa till vardagen.
I dessa snittar använder vi tofuröra varmrökt; en lyxigare röra som innehåller laxliknande strimlor av alspånsrökt tofu. Med en fyllig varmrökt smak med uppfriskande toner av dill och citron blir den sanslöst god och äta-direkt-ur-burken-vänlig. Lika klockren i veganska tunnbrödssnittar som till bakad potatis, på frukostmackan eller i andra veganska snittar.
Foto: Emma Shevtzoff