Recept av Yipin
15 min
|2 portioner
Du behöver
- 200 g Yipin tofuröra skagen
- 2 dl bulgur
- 1 romansallad
- ½ gurka
- 150 g körsbärstomater
- ½ citron
- ½ rödlök
- salt och peppar
Tips!
Yipin tofuröra skagen finns att köpa på Mathem.
Så gör du
- Koka bulgur enligt anvisningar på förpackningen.
- Skär citronen i fyra klyftor. Spara två citronklyftor till servering och pressa resterande citroner på bulgurn.
- Skiva gurka, körsbärstomater och rödlök.
- Lägg bulgur, grönsaker, romansallad, citronklyftor och tofuröra skagen i en skål. Smaka av med salt och peppar.
- Servera din skagensallad och njut!
Yipin tofuröra skagen är stjärnan i denna skagensallad, och röran är en vegansk variant av den klassiska skagenröran. Vår tofuröra är baserad på en krämig vegansk majonnäs och innehåller räkliknande tofubitar, tångkaviar och dill.
Sugen på sallad? Familjen Lu tipsar!
Recept av Yipin
Vegansk sallad med apelsintofu
30 min
|
Extra fast tofu naturell (230g)
Recept av Carin, Receptbuketten
Rotfruktssallad med rökt tofu
45 min
|
Alspånsrökt tofu
Recept av Yipin
Vegansk caesarsallad med rökt tofu
20 min
|
Alspånsrökt tofu
Recept av Emilia Milosavljevic
Thaisallad med jordnötstofu
45 min
|
Fast tofu naturell