Tofu Soja & ingefära
God i wok & sallad
Stek och njut! Så enkelt är det. Vi har nämligen marinerat tofun åt dig, med de bästa smakerna från Asien. En fyllig sojasås, ingefära och vitlök, för att vara exakt. Och wow så god den blev! Vi gjorde även tofun extra fast i konsistensen för att den ska vara riktigt enkel och god att steka, ugnsbaka, grilla eller äta kall. Bra va?
Psst! Tofu soja & ingefära är särskilt god i asiatiska rätter. Stek vår marinerade tofu, grönsaker, koka nudlar och njut av en snabblagad wok. Eller tärna den och ät kall i en sallad eller wrap. Läs mer i fliken tillagningstips nedan!
Sojabönor* odlade inom EU (70%), vatten, sojasås (soja, vete, sirap), ingefära, kryddor (bl a. vitlök, lök, salt), mineralsalt (nigari).
*Ekologisk
Energi/kJ 581
Energi/kcal 139
Fett 6,6 g
– Varav mättat fett 1 g
Kolhydrater 3,7 g
– Varav sockerarter 1,9 g
Protein 16,2 g
Salt 1,0 g
Skiva Yipin tofu soja & ingefära i ca. 2 cm tjocka filéer eller kuber. Stek eller woka sedan tofun med olja på medelhög värme i 5 minuter på båda sidor, tills tofun fått en gyllene stekyta. Servera med grönsaker + ris eller nudlar och njut!