Tofu Örter & vitlök
God i pasta, sallad & wraps
Marinerad tofu med örter och vitlök, utan att du behöver lyfta ett finger! Eller tja, du behöver inte fokusera på smaksättning iallafall. Vår örtmarinerade tofu är skapad för dig som vill äta riktigt god vardagsmat och spara tid i köket! Därför har vi redan smaksatt tofun med en fyllig marinad av sojasås och färska örter som får smaklökarna jubla. Och vi lovar att den är smakrik, precis som en marinerad tofu ska vara. Vi gjorde även tofun extra fast i konsistensen för att den ska vara riktigt enkel att steka, ugnsbaka eller grilla. Bra va?
Psst! Örtmarinerad tofu är suverän i pastarätter. Lika suverän som den är i sallad, wrap, gratäng och paj. Eller till potatis, grönsaker och sås. Läs mer i fliken tillagningstips nedan!
SOJABÖNOR* odlade inom EU (70%), vatten, SOJASÅS* (SOJABÖNOR*, VETE*, salt), örtblandning* 1,7% (bl.a. basilika*, timjan*, lök*, vitlök*), mineralsalt (nigari).
*Ekologisk
Energi/kJ 530
Energi/kcal 127
Fett 6,6 g
– Varav mättat fett 1 g
Kolhydrater 1,2 g
– Varav sockerarter 0,5 g
Protein 15,6 g
Salt 0,5 g
Järn 2,4 mg
Kalcium 150 mg
Magnesium 100 mg
Med vår örtmarinerade tofu är maten färdig på ett kick! Allt du behöver göra är att tärna den marinerade tofun, förslagsvis i 1,5 x 1,5 cm tjocka kuber. Skjutsa sedan ner tofun i en stekpanna med olja. Stek på medelhög värme i cirka 5 minuter, tills de fått en gyllene stekyta. Finito! Ner med tofun i en krämig tomatpasta, servera och njut.
Recept med örtmarinerad tofu
Behöver du inspiration? Välkommen att hitta dina favoritrecept med vår örtmarinerade tofu!