Glasnudlar
Tunna & spänstiga
![Yipin glasnudlar vermicelli - glutenfria nudlar](https://yipin.se/wp-content/uploads/2024/01/Glasnudlar_2024-01.webp)
Våra finaste glasnudlar, utvalda med kärlek av oss i familjen Lu. Tunna, spänstiga och 100% glutenfria nudlar, gjorda på stärkelse från ärtor och mungbönor. Servera dem kalla i en fräsch sallad, soppa eller vårrullar. De är även goda i en smakrik wok med grönsaker och valfritt protein. Supergott och löjligt enkelt – de tillagas på bara 3 minuter!
![Bilden visar loggor till de återförsäljare som säljer Yipin glasnudlar - glutenfria nudlar](https://yipin.se/wp-content/uploads/2024/01/AF_Glasnudlar-720x328.webp)
Ärtstärkelse, mungbönstärkelse.
Glutenfria och naturligt växtbaserade
Våra glasnudlar är glutenfria och 100% växtbaserade.
Energi/kJ: 1460
Energi/kcal: 349
Fett: 0,1 g
– varav mättat fett: 0 g
Kolhydrater: 85 g
– varav sockerarter: 0 g
Protein: 0,4 g
Salt: 0,01 g
1. Lägg glasnudlarna i kokande vatten i 3 min.
2. Häll av i ett durkslag och spola nudlarna i kallt vatten.
3. Klart! Servera i en fräsch glasnudelsallad, en nudelbowl eller varför inte festa till det med vietnamesiska vårrullar?
Enkla recept med glasnudlar
Upptäck nya favoritrecept som blir extra goda med våra glasnudlar. Prova och njut!