Recept av Yipin
20 min |4 portioner

Du behöver

  • 2 x 230g Yipin Tofu Chili & vitlök
  • 100g Yipin glasnudlar
  • ½ lök
  • salladslök
  • 250g champinjoner
  • 1 röd paprika
  • 150g haricots verts
  • 2 tsk sriracha
  • 2 msk japansk soja
  • 3 msk ostronsås
  • jordnötter

Tips!

Handla Yipin Tofu chili & vitlök på ICA och Coop.

Så gör du

  1. Tillaga glasnudlar enligt förpackningsanvisning.
  2. Öppna tofupaketet och häll överskottet av marinaden i en sperarat skål. Skär tofun i skivor. Strimla paprikan och halvera champinjonerna.
  3. Stek tofu i lite olja på medelhög värme, tills gyllene och krispig på alla sidor. Tillsätt marinaden. Lägg tofun åt sidan.
  4. I samma panna, tillsätt löken, champinjonerna och haricot verts och woka i ca 1 min. Häll i paprikan och stek i ytterligare 30 sekunder.
  5. Tillsätt glasnudlarna och woka i någon minut. Lägg i tofun samt överskottet av tofumarinaden och blanda.
  6. Häll i ostronsås och japansk soja. Blanda om och woka i ca 2-3 min. Servera och njut!