Recept av Yipin
20 min
|4 portioner
Du behöver
- 2 x 230g Yipin Tofu Chili & vitlök
- 100g Yipin glasnudlar
- ½ lök
- salladslök
- 250g champinjoner
- 1 röd paprika
- 150g haricots verts
- 2 tsk sriracha
- 2 msk japansk soja
- 3 msk ostronsås
- jordnötter
Tips!
Handla Yipin Tofu chili & vitlök på ICA och Coop.
Så gör du
- Tillaga glasnudlar enligt förpackningsanvisning.
- Öppna tofupaketet och häll överskottet av marinaden i en sperarat skål. Skär tofun i skivor. Strimla paprikan och halvera champinjonerna.
- Stek tofu i lite olja på medelhög värme, tills gyllene och krispig på alla sidor. Tillsätt marinaden. Lägg tofun åt sidan.
- I samma panna, tillsätt löken, champinjonerna och haricot verts och woka i ca 1 min. Häll i paprikan och stek i ytterligare 30 sekunder.
- Tillsätt glasnudlarna och woka i någon minut. Lägg i tofun samt överskottet av tofumarinaden och blanda.
- Häll i ostronsås och japansk soja. Blanda om och woka i ca 2-3 min. Servera och njut!
Vi har fler recept på wok och glasnudlar!
Den stora frågan: Wok med glasnudlar eller ris? Lugn, vi har över 100+ recept på alltifrån woks till sallader och soppor!
Recept av Yipin
Chili wok med ris
20 min
|
Tofu Chili & Vitlök
Recept av Yipin
Chili garlic nudlar
10 min
|
Knivskurna nudlar
Fridas favoritrecept
Asiatisk sallad (glasnudelsallad)
20 min
|
Glasnudlar
Recept av Yipin
Starka nudlar med broccoli
20 min
|
Woknudlar
Recept av Dietistens val (@dietistensval)
One-pot sweet chili wok
30 min
|
Woknudlar
Dietistens val /Johanna
Orange tofu med ris och chiligurka
30 min
|
Fast tofu naturell
Recept av Julia Nordfors Thielen
Vegetarisk grönsakswok med nudlar
30 min
|
Fast tofu naturell
Dietistens val /Johanna
Stekta nudlar som på restaurang
20 min
|
Woknudlar